PRONAĐEN NOVI DNK NA JELENINOM TELU, USKORO HAPŠENJA! Ubila su je tri muškarca, identifikovan drugi

Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa čak 34 udarca u glavu. Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.

Kako pišu mediji Jelenu Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine ubila su trojica muškaraca! Do ovog zaključka došli su policijski inspektori i forenzičari angažovani u istrazi pošto su na Jeleninom telu i na mestu zločina pronađena tri muška DNK traga! Ovo je ujedno i najveća tajna koju policija i tužilaštvo uspešno kriju od javnosti više od godinu i po dana.

Jedan DNK trag pronađen na mestu zločina pripada Jeleninom uhapšenom mužu Zoranu, drugi pripada muškarcu čiji je identitet tek nedavno utvrđen i on bi uskoro trebalo da bude uhapšen, a treći pripada za sada nepoznatom čoveku.

Izvor iz istrage otkriva da su tragovi DNK trojice muškaraca nađeni na Jeleninon telu, donjem vešu, na njenoj razbijenoj glavi, ali i na trsci u kanalu pored nasipa u Borči, gde je 3. aprila 2016. pronađen unakažen leš ubijene pevačice, prenose beogradski mediji.

– Zoranov DNK je utvrđen na Jeleninim gaćicama, mobilnom telefonu, i na blatu na glavi mrtve Jelene. Na osnovu ovog poslednjeg traga je i uhapšen, jer on definitivno dokazuje da je bio u dodiru sa mrtvom suprugom… Takođe, tragovi blata na njegovim farmerkama su potpuno identični onom sa mesta zločina. Sve to ukazuje da je Zoran imao dodira sa Jeleninim mrtvim telom i bio je kobnog dana na mestu zločina – kaže izvor.

Što se tiče DNK druga dva muškarca, oni nisu bili u policijskoj bazi podataka, pa je jedan od njih tek nedavno identifikovan naknadnim upoređivanjem bioloških uzoraka svih potencijalno osumnjičenih.

– Njegov DNK je bio na Jeleninom telu. U pitanju je muškarac koji nije u rodbinskim vezama sa Zoranom Marjanovićem, a njegov identitet se za sada čuva u najvećoj tajnosti. DNK trag trećeg muškarca nađen je na rastinju u blizini Jeleninog tela, oko kog su nađeni tragovi njene krvi. Policija još nije identifikovala tog trećeg muškarca – objašnjava izvor.

 

Ovi biološki tragovi, prema njegovim rečima, nedvosmisleno ukazuju da su sva trojica bila u dodiru s Jeleninim lešom.

– Iako je Zoran Marjanović za sada jedini osumnjičen za teško ubistvo svoje supruge, svi dokazi ukazuju da to nije uradio sam. Naime, samo na osnovu DNK tragova ne može se sa sigurnošću tvrditi koji ju je od te trojice usmrtio, ali su sigurno svi učestvovali u odbacivanju tela u kanal pored nasipa i u prikrivanju dokaza. Istraga još traje i biće tu još mnogo iznenađenja… – kaže izvor.

SVI U ŠOKU KAD SU ČULI: Zbog ovoga je dječak (11) skočio s prozora pravo u smrt?!

Nakon što je školsko zvono označilo kraj časa i po izlasku nastavnice iz razreda, dječak je ušao u učionicu i drugarima zaprijetio da će iskočiti kroz prozor. Kako oni ovu prijetnju nisu shvatili ozbiljno, dječak je otvorio prozor i bacio se kroz njega. U Bihaću je jučer bio Dan žalosti. Ovo je odlučio gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijaševića, nakon smrti dječaka Alana Hodžića (11) i Dine Selimovića (19).

Hodžić je u ponedjeljak pao sa prozora drugog sprata Osnovne škole Prekounje Bihać, dok je Selimović preminuo u Kantonalnoj bolnici Bihać usljed teških povreda koje je zadobio prije nekoliko dana u teškoj saobraćajnoj nesreći.

ZATVORENA ŠKOLA. Škola Prekounje prekjučer je bila zatvorena. Učenici, ali i svi uposlenici bili su u šoku. Dječakov otac Jasmin Hodžić najviše. Ovaj nekadašnji direktor gradske Gimnazije kaže da mu ništa nije jasno.

Da li je on sam skočio ili se okliznuo, vjerujte, ni nama nije jasno. Ne znam još šta se tačno zbilo, kaže Jasmin Hodžić, koji se prije nekoliko godina sa porodicom vratio iz Kanade kako bi živjeli i radili u BiH.

Prema nezvaničnim informacijama, tragedija se dogodila nakon časa odjeljenske zajednice, tokom koje su učenici učestvovali u jednoj društvenoj igri. Stradali dječak je, navodno, nakon što je izgubio u igri zaplakao. Nakon što je školsko zvono označilo kraj časa i po izlasku nastavnice iz razreda, dječak je ušao u učionicu i drugarima zaprijetio da će iskočiti kroz prozor. Kako oni ovu prijetnju nisu shvatili ozbiljno, dječak je otvorio prozor i bacio se kroz njega.

S druge strane, postoji verzija priče po kojoj su djeca tražila Wi-Fi signal od kafića prekoputa, nagnuvši se van prozora. U jednom je trenutku navodno Alanu ispao mobitel nakon čega je on pao za njim. Ipak, sve ovo treba provjeriti…

NASTAVAK ISTRAGE. Portparol policije Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić nam je kazao da je utvrđeno da nije bilo nasilja, da dječak nije gurnut, nego da se radi o nesretnom slučaju.Prekjučer je nad tijelom dječaka obavljen pregled, tokom kojeg je utvrđen lom kostiju glave, jer je sa prozora pao na desnu stranu glave, zadobivši povrede od kojih je podlegao. Istraga treba biti nastavljena i u narednim danima.

NEVJERICA U DERVENTI: Nakon što se porodila 15-godišnjakinja, saznalo se da je otac bebe njezin…

Otac djeteta koje je u oktobru prošle godine rodila petnaestogodišnja djevojčica u Derventi, kada je zbog silovanja skoro cijela porodica po muškoj liniji uhapšena, je njen tada maloljetni brat Z.Đ., saznaju “Nezavisne“ iz izvora bliskog pravosuđu. Slučaj koji je šokirao region djelimično je dobio epilog u Osnovnom sudu u Derventi, gdje je, kako saznajemo, brat osuđen za silovanje sestre, nakon čega je upućen u zatvor za maloljetnike.

Međutim, osim potvrde, u ovoj pravosudnoj instituciji nisu željeli da nam saopšte kako je glasila presuda, pravdajući se da do pravosnažnosti presude ne smiju objaviti informacije o toku krivičnog postupka.

 

S druge strane, Zdravku Đ., ocu zlostavljane djevojke, i G.Đ. (23), njenom starijem bratu, takođe se sudi za silovanje, ali u Okružnom sudu u Doboju, gdje je, kako nam je potvrđeno, održan glavni pretres. Kako saznajemo, silovana djevojčica je učestvovala u oba procesa i to kao svjedok i kao žrtva.

 

Inače, treba podsjetiti da je djevojčica za silovanje prvo prijavila oca, za kojeg je sumnjala da je otac i njenog djeteta, a da su braća tek kasnije uhapšena. Ovo, kao i test očinstva nedvosmisleno pokazuju kako je bila žrtva trojice muških ukućana koji su je duže vrijeme silovali i zlostavljali, te kako ni sama nije znala ko joj je, u stvari, u tom incestu napravio dijete. Rodila ga je carskim rezom 20. oktobra u Banjaluci, a mjesec dana ranije se udala u susjedno selo na području Dervente.

 

U novembru je u pratnji svekra otišla u Centar za socijalni rad i tu rekla ono što je šokiralo sve prisutne, a to je da je trudna s rođenim ocem, te da je o svemu ćutala zbog njegove prijetnje da će ih ubiti. Do tada je sve prikrivala pričom da je zatrudnila sa nepoznatim starijim muškarcem sa kojim se viđala nakon škole.

 

Policija je odmah uhapsila oca, mjesec dana kasnije priveden je i G.Đ. (23), dok se za hapšenje Z.Đ. u javnosti nije ni znalo. Petnaestogodišnja djevojčica je, kako nam je rečeno u Centru za socijalni rad u Derventi, od novembra prošle godine u sigurnoj kući zajedno sa djetetom.

 

“Sa njom smo u redovnom kontaktu. Zasad dobro podnosi sve ovo. Nastavićemo da pratimo slučaj i da pomažemo koliko je moguće“, rekla je Samira Fejza, direktor Centra.

POGLEDAJTE LUDNICU NA PRVOM KIJINOM NASTUPU: Krcat klub skandirao njeno ime, a onda se dohvatila mikrofona i otpjevala ove tri pjesme!

Kristina Kija Kockar sinoć je imala svoj prvi nastup u Ofenbahu, a njena pojava na bini izazvala je pravi delirijum! Kija je zapravo otišla da bude gošća na Borinom nastupu, međutim, fanovi su napravili takvu atmosferu da je bilo nemoguće izbjeći da se pobjednica Zadruge prihvati mikrofona.

I, naravno, čim je u elegantnoj crvenoj, uskoj haljini zapjevala prve taktove pjesme “Dobrodošao u klub”, kojom je oduševila na Zadrugoviziji 4, nastala je totalna ludnica! Fanovi su histerisali, oduševljeno vikali: “Kija zvijezda!”, snimali je mobilnim telefonima, vrištali…

A osim “Dobrodošao u klub”, Kija je otpjevala “Uno momento”, a na oduševljenje fanova sa Borom je u krcatom klubu otpjevala i pjesmu “Lopov”, a kako je sve to zvučalo i kako je izgledalo Kijino prvo pojavljivanje na bini poslije pobjede u Zadruzi.

Olga (30) je upoznala Rasima na internetu i otišla na sastanak sa njim: Nakon ovog selfija, usledio je MONSTRUOZAN ZLOČIN

Olga (30) je upoznala Rasima na internetu i otišla na sastanak sa njim: Nakon ovog selfija, usledio je MONSTRUOZAN ZLOČIN Olga, samohrana majka dvoje dece upoznala je muškarca putem interneta i uplovila u vezu sa njim.

Odveo ju je na “romantični izlet” sa kog se nikad nije vratila. Olga Emeljanova (30) iz Rusije mislila je da je nakon razvoda kroz koji je nedavno prošla konačno pronašla muškarca za sebe.

U pitanju je bio Rasim Sadikov (30) koji je odveo Olgu na “romantičan izlet”. Oduševljena Olga, ne sluteći šta joj se sprema, poslala je selfi bratu. – Vozim se negde – napisala je. – U neku šumu? – upitao ju je brat. – Da – glasio je njen odgovor propraćen smajlijem. Međutim, izleta nije bili – Rasim ju je zadavio najlonom i potom sakrio njeno telo u žbunju. Tek šest dana kasnije, njeno telo je pronađeno. Motiv je, sumnjaju u policiji, to što je Olga odbila seks sa njim – Uradio je sve da sakrije svoj monstruozni zločin.

Sakrio je telo i dokaze, i čak se preselio u drugi grad. Nije bilo nijednog svedoka. Međutim, zaboravio je na selfi koji je Olga uslikala. Nedugo posle njega Olga je prestala da se javlja i porodica je alarmirala policiju – kažu zvaničnici policije. Olga je iza sebe ostavila dvoje dece, Denisa (10) i Kristinu (3) koji su sada pripali njenom bivšem suprugu Romanu (30), a Rasimu preti 15 godina zatvora.

Fotografije Lune Đogani iz detinjsta oduševile njene fanove!

Poplarna modna blogerka Luna Đogani je skrenula pažnju javnosti učešćem u prvoj sezoni Zadruge, gde je bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Iako je javnost osudila, blogerka je odlučila da uđe i u Zadrugu 2 i sebe prikaže u drugačijem svetlu.

Luna Đogani je postala jako popularna i na društvenim mrežama, gde ima jako veliki broj pratilaca, a sada se na društvenoj mreži Instagram pojavilo i nekoliko njenih fotografija iz njenog detinjstva koje do sada nisu bile poznate javnosti.

Đoganijeva je slikama iz detinjsta uspela da oduševi sve svoje fanove koji su joj uputili gomilu komplimenata.

 

Prvu noć u hotelu Vladimir naskočio na Staniju! VIDEO

Učesnik rijalitija Zadruga, Vladimir Tomović novi je vođa u Zadruzi, te sa Stanijom uživa u hotelu.

Tomović je za omiljenog zadrugara odabrao Staniju Dobrojević, te su njih dvoje  završili su u bračnom krevetu, a nakon kraćeg vremena počela je akcija ispod jorgana.

Dobrojevićeva se smeškala, a onda je  Vladimir naskočio na nju… Pokrili su se  jorganom po glavi, i jedino što se videlo jeste pomeranje pokrivača gore-dole…

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

Vrele fotke od 3 miliona lajkova: Dženifer Lopez u kupaćem izgleda brutalno!

Slavna muzička zvezda, Dženifer Lopez puca od seksepila u petoj deceniji.

Pevačica je poznata kao jedna od najpoželjnijih žena na svetu, što dokazuje i njen brutalni izgled u petoj deceniji života.

Ona je pokazala svoju savršenu liniju na  novim fotografijama gde je pozirala u kupaćem kostimu.
Dženiferizgledala toliko dobro, da je “nagrađena” sa više od 3 miliona lajkova.

– Sve je tako breskasto – napisala je pevačica i objavila dve fotografije u kupaćem kostimu.

Da Dženifer Lopez izgleda “brutalno dobro”, dokazuje i komentar njenog dečka, bejzbol zvezde Aleksa Rodrigeza.

– Koji sam srećnik – napisao je Aleks.

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandalSkandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal

Sve je lepša…Sofija Vergara je danas jedna od najpoželjnijih glumica na svetu!

Slavna glumica Sofija Vergara poznata je kao jedna od najpoželjnijih žena na svetu koja god da se pojavi, zrači atraktivnošću i neverovatnom harizmom.

Sofija nedavno odlučila da počasti fanove fotografijom iz detinjstva putem društvenih mreža i oduševila fanove!

– Sećanje na sedamdesete – napisala je zanosna Kolumbijka uz fotografiju.

Slavna glumica ima 27-godišnjeg sina iz prvog braka sa Džoom Gonzalezom s kojim je bila u braku dve godine. Od 2015. godine udata je za kolegu glumca Džoa Manđanela.

BEZ GAĆICA: Haljina Džej Lo jedva pokrila ono što ne sme da se vidi! VIDEO

Slavna Dženifer Lopez poznata je po opasnom telu i u 49. godini.

Seksi Džej Lo uvek uspe da izazove novo divljenje i šokira neverovatnim stajlingom, a i ovom neverovatno seksi izdanju ema koga neće raspametiti.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je izazvala veliku pometnju, a fotografiju je Džesika Alba nakon Dženiferinog šoua “All I Have” objavila na svom nalogu na Instagramu, a na kojoj su Džej Lo, Dua Lipa, Sofija Vergara…

Dženifer Lopez je ponovo uspela da muškarcima ispadne vilica, a koja je i ovaj put savršeno otkrila njene obline i zategnuto telo.

Komplimenti i lajkovi su pljuštali sa svih strana, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu: